تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

نتانیاهو نشست کابینه را به دلایل امنیتی ترک کرد

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر نشست کابینه صهیونیستی درباره کرونا را به علت یک مسئله امنیتی ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی در نشست کابینه اعلام کرد به علت یک مسئله امنیتی مجبور است این نشست را که درباره مسایل مربوط به همه گیری کرونا بود، ترک کند.

اسپوتنیک به نقل از یک روزنامه صهیونیستی گزارش داد که در این جلسه جر و بحث شدیدی بین نتانیاهو و بنی‌گانتز، وزیر جنگ این رژیم در مورد سومین تعطیلی در سرزمین‌های اشغالی به‌دلیل کرونا و تاثیرپذیری اقتصاد رژیم از این تعطیلی در گرفته است که نتانیاهو به شدت عصبانی شده است.

بنی‌گانتز خطاب به نتانیاهو گفته است: من با تو سازش نخواهم کرد. من تمام عمر نظامی ام را صرف خدمت کرده ام تا به سمت وزارت دفاع رسیده ام و همواره مراقب جان مردم بوده ام.

المیادین نیز به نقل از منابع عبری گزارش داد که نتانیاهو به کابینه وزرای خود گفته است: به یک دلیل امنیتی مجبور به ترک جلسه هستم.

برخی منابع خبری نیز اعلام کردند آن‌ها به‌دنبال درز یک مسئله امنیتی جلسه را ترک کردند.

این در حالی است که جروزالم پست در گزارش روز گذشته (شنبه) خود اعلام کرد شهروندان ساکن سرزمین‌های اشغالی که برای اعتراض به فساد «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر صهیونیست‌ها، به خیابان‌ها آمده بودند، با اسلحه تهدید شدند.

هفته گذشته معترضان به فساد نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی گفتند روز دوشنبه بیرون از جلسه دادگاه در قدس اشغالی و درحالی که محاکمه نتانیاهو در حال برگزاری است تظاهرات خواهند کرد.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر